O Skynetktv-u

Prvi optički internet i televizija visokog kvaliteta na Zlatiboru. To smo mi

Skynet KTV je preduzeće koje se bavi pružanjem kablovskih usluga našim korisnicima. Prvi smo uveli optički internet na Zlatiboru. Staklena vlakna nam omogućavaju da pružimo najbolji protok. Nudimo usluge optičkog interneta i televizije na Zlatiboru. Svojim korisnicima nudimo stabilan internet i televiziju. 2020. godine započeli smo digitalizaciju Zlatibora kako bi naši klijenti imali prvi optički internet i digitalnu televiziju. Konstantano širenje nam omogućuje da dodjemo do svih vrata. Nastali smo sa idejom da ono što kažemo i uradimo. Kada kažemo 100 mislimo 100. Kod nas dobijate brzinu koju smo definisali ugovorom tu smo zbog Vas.

Digitalizacija Zlatibora

Digitalizacija Zlatibora

Digitalizacija je jako bitna stavka u razvoju svakog grada pa tako i našeg Zlatibora. Sa porastom gostiju pored tradicije i čistog vazduha ljudi su navikli na brz i siguran internet kako bi upotpunili kompletan boravak. Brz i dinamičan život od nas traži da imamo pristup internetu gde god da se nalazimo. Skynet KTV je tu da najnovijom i najkvalitenijom opremom to i omogući, našim dragim komšijama i njihovim gostima koji dolaze da uživaju u blagodetima Zlatibora: čistom vazduhu, dugim šetnjama i u tradicionalnim Zlatiborskim specijalitetima.

Najsavremenija tehnologija - Staklena vlakna nam omogućavaju da pružimo najbolji protok.

Najsavremenija tehnologija - Staklena vlakna nam omogućavaju da pružimo najbolji protok.

Krenuli smo od početka, obezbedili smo i provukli kompletno novu mrežu. Koristimo nove optičke kablove sa staklenim vlaknima velikog propusnog opsega, potpuno nove bazne stanice i rutere, čime izbegavamo gubitke i garantujemo siguran i stabilan protok. Nastojaćemo da naša oprema prati najsavremenije trendove u svetu telekomunikacija i našim klijentima obezbedimo uvek internet Brži od svetlosti i neverovane užitke u digitalnoj televiziji.

 

Budite u toku sa najnovijim dešavanjima

Spremi kokice digitalna televizija je tu
14.04.2021

Spremi kokice digitalna televizija je tu

Digitalna televizija sa preko 130 kanala vrhusnkog kvaliteta

Saznaj više
Prvi optički internet na Zlatiboru
01.03.2021

Prvi optički internet na Zlatiboru

Od sada i na Zlatiboru optički intenret brži od svetlosti

Saznaj više
Skynet KTV je stigao na Zlatibor
18.02.2021

Skynet KTV je stigao na Zlatibor

Skynet KTV je stigao da ti pruži kvalitetan optički internet i televiziju

Saznaj više